1. Just English Dil Okulları
    Hey! Just English Dil Okulları Mobil Web Sayfasına Hoşgeldin! Online Ön Bilgi Formunu Doldurarak, Eğitimlerimiz Hakkında Bilgi Alabilirsin.
    Son Görülme 13:4


  2. ONLINE ÖN BİLGİ FORMUHemen Formu Doldur!Formu Doldurarak Ön Bilgi Alabilirsiniz.


Just English Dil Okulları
İstanbul/Kadıköy Şubesi


Caferağa Mahallesi Neşet Ömer Sokak No:11 Kat:2 Kadıköy/İstanbul
kadikoy@justenglishtr.com

Seçiminiz Kadıköy Şubesidir.
Şube Değiştir
1

Just English Dil Okulları

Şimdi Bizimle İNGİLİZCE Öğren!



/ Yurtdışı Eğitim Hizmetleri / Work & Travel / J1 Vizesi

J1 Vizesi

Amerika’da Öğrenci Değişim Programına Katılanlara, 4 Aylık Yaz Tatili Sürecinde Amerika’da Çalışma Hakkı Veren Vize Türüdür. Work & Travel Programına Katılan Öğrenciler J-1 Vizesi Ile Çalışma Sürelerini Tamamladıktan Sonra Da Isteğe Bağlı Olarak 1 Ay Seyahat Edebilme Imkânına Sahiptir.

Work And Travel J1 Vizesi İçin Gerekli Belgeler

Pasaport

En az 1 yıllık olmadır ve devam edeceğiniz program boyunca geçerlilik süresi dolmamalıdır. Eğer önceden almış olduğunuz vizeler varsa eski pasaportlarınızı da götürebilirsiniz. Yeşil pasaport bu program için geçerli değildir.

Vize Başvuru Formu

Göçmen olmayan vize başvuru formu DS-160 olarak adlandırılır. Bu form ABD konsolosluğu web sayfasının (https://ceac.state.gov/genniv/default.aspx) adresinden doldurulup yazdırılmalıdır. DS-160 formunun sonunda “Application Prepared By” sorusundaki “Name” bölümüne “JUSTABROAD”; “Relationship to Applicant” kısmına ise “AGENT” yazmalısınız. (Bu bölüme yazacaklarınız konsolosluğun hangi acente aracılığı ile orada olduğunuzu bilmesi için gereklidir.)

Fotoğraf

Arkası beyaz fon olan 1 adet vesikalık fotoğrafı DS-156 formunun fotoğraf bölümüne yapıştırabilirsiniz. Fotoğrafın boyutları 5 x 5 cm (2 x 2 inches) olmalıdır. Çenenin altından başa kadar olan kısım (saçlar da dâhil) 2,5 cm ile 3,5 cm arasında olmalıdır. Kulaklar gözükecek şekilde fotoğraf çekilmelidir.

SEVIS Ödendi Belgesi

Ödemiş olduğunuz 35 USD’lik SEVIS ücretinin ödendiğini gösteren bu belge Justabroad tarafından verilecektir.

Vize Ücreti

Vize randevusu öncesinde 160 USD vize başvuru ücreti Justabroad'a ödenir.

Eğitim Belgeleri

Okulunuzdan alacağınız orijinal öğrenci belgesi ve transcriptinizin yanı sıra öğretmenlerinizden alabileceğiniz referans mektubu veya mektupları. Türkiye’de herhangi bir dil kursuna devam ettiyseniz bunu belgeleyen bir sertifika, diploma, katılım belgesini evraklarınıza eklemeniz de faydalı olacaktır.

Just English'i Seviyorum!
Öğrenci Memnuniyet Videoları
Öğrenci Memnuniyet Videoları
Öğrenci Memnuniyet Videoları
Öğrenci Memnuniyet Videoları
Öğrenci Memnuniyet Videoları
Öğrenci Memnuniyet Videoları
Öğrenci Memnuniyet Videoları
Öğrenci Memnuniyet Videoları
Öğrenci Memnuniyet Videoları


Öğrenci Memnuniyet Mektupları
Öğrenci Görüşleri

Emrah Özkan

Bursa – Nilüfer Şubesi
Öncelikle Just English ailesinin bir ferdi olmaktan çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Just English ile tanışmam bundan 5 sene... Devamı
Öğrenci Görüşleri

Kübra Sarı

İstanbul – Şirinevler Şubesi
Just English’te dört ay eğitim aldım. Abim, yengem ve arkadaşlarım aracılığı ile kuruma başladım. Dört ay boyunca, hocalarımla... Devamı
Öğrenci Görüşleri

Ezgi Kılavuzoğlu

İstanbul – Beşiktaş Şubesi
Detaylı araştırmaların doğrultusunda kaydımı yaptırmış olduğum “Just English Dil Okulları’nda alanında uzman, gerek... Devamı
Öğrenci Görüşleri

Burak Küçükaksu

İstanbul – Mecidiyeköy Şubesi
Just English ailesi olarak öncelikle eğitiminizdeki başarıyı görmemek mümkün değil. Çalışanlar gerçekten çok ilgili ve güler yüzlüler... Devamı


Youtube Kanalımıza Abone Olun!
Vlog #1 - Kadıköy'de İngilizce Kursu Bulduk!

İstanbul - Kadıköy Şubesini Ara (0216) 700 10 07Ücretsiz Ön Bilgi FormuOnline İngilizce Seviye Tespit Sınavı