Ön Bilgi Formu
ÜCRETSİZ İNGİLİZCE!Konuşma Garantili İNGİLİZCE Eğitimi!

Bilgi Formunu Doldurarak, Yasal Uyarı/Kullanım Şartlarını Kabul Ediyorum.

2014 Avrupa Kalite Ödülü
Hemen 'YABANCI DİL' Seviyeni Öğren!

Köklü Ve Deneyimli Kurumsal Yapısıyla Eğitim Alanında Yaptığı Çalışmalarla, Eğitim Sektöründe Etkin Rol Oynayan, Yenilikçi, Sürekli Gelişen, Öncü Ve Örnek Bir Kurum Olmak Istiyoruz. Sadece Yurtiçinde Değil, Yurtdışında Da En Kısa Zamanda Şubeler Açıp, Tüm Dünyaya Bir Türk Markasının Da Çok Kaliteli Eğitim Verebileceğini Göstermek Istiyoruz.



Türkiye’nin 5 şehrinde 13 şubesiyle yabancı dil eğitimi alanında hizmet veren 'Just English Center Dil Okulları', Bosna Hersek’te gerçekleştirilen 7. Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi’nde ‘Avrupa Kalite Ödülü’nü almaya hak kazandı.

Lob'in Europe tarafından bu yıl Bosna Hersek’te gerçekleştirilen 7. Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi’ne katılan 'Just English Center Dil Okulları', eğitim kategorisinde ‘Avrupa Kalite Ödülü’ne layık görüldü.

Türkiye'nin önde gelen şirketlerinin yöneticilerini ve bürokratları bir araya getiren ve bu yıl 7.si düzenlenen Uluslararası Avrupa Kalite Zirvesi, Avrupa Diplomatlar Birliği işbirliğiyle Bosna Hersek'te gerçekleşti.'Just English Center Dil Okulları' adına zirveye katılan Fatih DERBAZLAR, Avrupa Kalite Ödülü'nü Avrupa Diplomatlar Birliği Başkanı Gunther Meinel'den aldı.


Ödül Merasimi Fotoğrafları


2014 Avrupa Kalite Ödülü Hakkında En Çok Sorulan Sorular



ÖN BİLGİ FORMUKonuşma Garantili İNGİLİZCE Eğitimi!

Bilgi Formunu Doldurarak, Yasal Uyarı/Kullanım Şartlarını Kabul Ediyorum.

YENİ FİYATLARDAN ÖNCE HEMEN KAYDOL!

SON GÜN 31 OCAK

Enflasyon ve Döviz Kurundaki Artışlardan Kaynaklı, Fiyatlarımızda Güncellemeye Gitmek Zorunlu Hale Gelmiştir. Bu Nedenle Yeni Yılda Fiyatlarımızda %25'e Varan Bir Artış Olacaktır.

Bu Yıl Sonuna Kadar Geçerli Eski Liste Fiyatlarımız İle Just English'e Kaydol, Yeni Yılda Sen de Geleceğinle Tanış.

Fiyat Artışından Etkilenmemek İçin Son Gün 31 OCAK 2022.

Detaylı Bilgi İçin Hemen Bize Ulaşın.

Whatsapp Ön Bilgi Hattı