Just English Dil Okulları - Geleceğinle Tanışmaya Hazır mısın?
Neden? Sts Kadıköy Değiştir
ARA
YAZ
Türkiye'nin En İyi Dil Okulunda
Geleceğinle Tanışmaya Hazır mısın?

2013 En Kaliteli Dil Okulu Ödülü

Köklü Ve Deneyimli Kurumsal Yapısıyla Eğitim Alanında Yaptığı Çalışmalarla, Eğitim Sektöründe Etkin Rol Oynayan, Yenilikçi, Sürekli Gelişen, Öncü Ve Örnek Bir Kurum Olmak Istiyoruz. Sadece Yurtiçinde Değil, Yurtdışında Da En Kısa Zamanda Şubeler Açıp, Tüm Dünyaya Bir Türk Markasının Da Çok Kaliteli Eğitim Verebileceğini Göstermek Istiyoruz.

2013 En Kaliteli Dil Okulu Ödülü2011 yılında ‘En İyi Dil Okulu’ ödülüne layık görülen 2012 yılında ise Amerika’nın Los Angeles kentinde düzenlenen Dünya Kalite Zirvesi’nde World Consumer Academy tarafından ‘Kalitesine En Çok Güvenilen Dil Okulu Ödülü’nü alan Just English 2013 yılında yeni bir ödülle kalitesini taçlandırdı. Just English İngiltere’nin başkenti Londra’da düzenlenen gecede ‘Global Quality Awards’ (‘2013 Kalite Ödülü’) ile rakipleri arasından sıyrılarak kalitesini kanıtlamıştır.

Her geçen gün yeni bir başarıya imza atan Justenglish, 2011 yılında ‘‘En İyi Dil Okulu Ödülü’nü’’ ödülünü almaya layık görülmüştür. 2012 yılında Los Angeles Kentinde düzenlenen Dünya Kalite Zirvesinde ‘‘ Kalitesine En Çok Güvenilen Dil Okulu’’ ödülüne layık görülmüş ve üst üste aldığı ödüllerle bu alanda lider olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Şuan 5 farklı dil eğitimi ile 5 ayrı ilde faaliyet gösteren justenglish TOEFL, IBT, IELTS, SAT, GMAT, YDS (kpds) gibi akademik eğitimlerle hem öğrenciler, hem de bu başarıda etkin rol oynayan öğretmenler ve çalışanları ile nice başarıların öncüsü olmaya devam edecektir.

Kampanyalı Fiyatları Kaçırmayın!

İsim ve Soyisim* Zorunlu Alan
Gsm Numarası* Zorunlu Alan
İlgili Şube

Bilgi Formunu Doldurarak, Yasal Uyarı/Kullanım Şartlarını Kabul Ediyorum.Doğru Yerdesin!