Just English Dil Okulları - Geleceğinle Tanışmaya Hazır mısın?
Neden? Sts Kadıköy Değiştir
ARA
YAZ
Türkiye'nin En İyi Dil Okulunda
Geleceğinle Tanışmaya Hazır mısın?

2016 Yılın En İyi Dil Okulu Ödülü

Köklü Ve Deneyimli Kurumsal Yapısıyla Eğitim Alanında Yaptığı Çalışmalarla, Eğitim Sektöründe Etkin Rol Oynayan, Yenilikçi, Sürekli Gelişen, Öncü Ve Örnek Bir Kurum Olmak Istiyoruz. Sadece Yurtiçinde Değil, Yurtdışında Da En Kısa Zamanda Şubeler Açıp, Tüm Dünyaya Bir Türk Markasının Da Çok Kaliteli Eğitim Verebileceğini Göstermek Istiyoruz.

2016 Yılın En İyi Dil Okulu ÖdülüEngellerin ortadan kalkması amacıyla yola çıkan Engelsiz Yaşam Vakfı’nın düzenlediği 6. Engelsiz Yaşam Vakfı Ödül Gecesi 12 Ocak’ta Wow İstanbul Hotel&Convention Center’da gerçekleşti.

Sunuculuğunu Vatan Şaşmaz’ın yaptığı gecede, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Haldun Dormen, Halil Ergün, Cengiz Kurtoğlu, Acun Ilıcalı, Ivana Sert, Rafet Elroman, Cem Özer, O Hayat Benim, Kırgın Çiçekler dizilerinin oyuncuları gibi birçok ünlü isim ve iş dünyasından kişiler yer aldı.Ödül gecesinin en ilgi çekici anlarından biri de geçtiğimiz günlerde geçirdiği rahatsızlıktan dolayı ayağı kesilen Yalçın Menteş’in gözyaşları içerisinde sahneye çıkmasıydı.

Gelenek değişmedi ve her geçen gün yeni bir başarıya imza atan, başarısını aldığı “En İyi” ödülleri ile kanıtlayan Just English Dil Okulları, çeşitli dallarda ödüllerin verildiği bu organizasyonda, rakipleri arasından sıyrılarak bir kez daha “En İyi Dil Okulu Ödülü”ne layık görüldü.

Kampanyalı Fiyatları Kaçırmayın!

İsim ve Soyisim* Zorunlu Alan
Gsm Numarası* Zorunlu Alan
İlgili Şube

Bilgi Formunu Doldurarak, Yasal Uyarı/Kullanım Şartlarını Kabul Ediyorum.Doğru Yerdesin!